Vilkårene for Silkeborg er styrket siden motorvejens åbning i 2016. Motorvejen skal være omgivet af en bynær erhvervskorridor, et helt nyt stadion er på vej, AP Pension udvikler et nyt byområde på Søtorvet og på Papirfabrikken opfører Aberdeen Asset Management det 70 meter høje boligbyggeri Papirtårnet.

Silkeborg Kommune er midt i en af de største forandringer i byens historie. Den udvikling bliver Trine Skammelsen en stor del af. Hun starter 1. maj 2017 som chef for Plan og Byg i Silkeborg Kommune. Trine Skammelsen får dermed et stort ansvar for at bidrage til at udvikle både Silkeborg og de omliggende byer i kommunen med attraktive muligheder for bosætning og erhverv.

Trine Skammelsen kommer fra en stilling i Sleth Arkitekter, hvor hun er en del af ledelsen. Hun har tidligere været Chef for Bystrategisk Stab i Odense Kommune, afdelingschef i rådgivervirksomheden Bascon og direktør i egen tegnestue.

NB! Silkeborg investerer 14 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 14. juni 2017.

Hun har gennem alle årene haft fokus på byudviklings- og byplanlægningsopgaver og har samarbejdet med en stor del af landets kommuner og private udviklere. Trine Skammelsen har en master i urban design fra Aalborg Universitet fra 2004 og gennemførte i 2012 en diplomlederuddannelse.

Den nye Planchef har et godt kendskab til Silkeborg Kommune. Silkeborg er hendes hjemby og hun har boet i kommunen i en lang årrække. Trine Skammelsen er matematisk student fra Silkeborg Amtsgymnasium i 1997. Hun bor i dag i Aarhus sammen med sin familie.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den nye Planlov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens