En nyoprettet stilling som økonomidirektør hos Dansk Boligbyg er nu besat.

Dansk Boligbyg har per 1. august 2020 ansat Keld Ernstsen i en nyoprettet stilling som økonomidirektør og medlem af ledergruppen. Baggrunden er et ønske om at styrke ledelsen og kompetencerne generelt i virksomheden efter flere års øgede aktiviteter og markant vækst.

Administrerende direktør i Dansk Boligbyg, Anton Nørgaard glæder sig over at kunne byde Keld Ernstsen velkommen som økonomidirektør og finansiel sparringspartner.

- Keld har gennem det seneste år varetaget rollen som økonomidirektør i Vangsoe Gruppen, hvilket han også fortsat vil gøre. Vi har derfor allerede samarbejdet tæt om at styrke økonomifunktionen i Dansk Boligbyg og i det hele taget udvikle forretningen, siger Anton Nørgaard.

HORSENS: De store projekter. Konferencen afholdes d. 17. september 2020.

- Som mangeårig Finance Manager hos Per Aarsleff A/S kommer Keld med en yderst relevant markeds- og forretningsforståelse for os. Samtidig med hans omfattende indsigt i driften i Dansk Boligbyg tilfører han derfor ikke alene solide finansielle og ledelsesmæssige kompetencer til virksomheden, men også værdifuld erfaring i forhold til den organisatoriske udviklingsproces, vi i øjeblikket befinder os i, uddyber han.

Keld Ernstsen fortsætter sideløbende som økonomidirektør i Vangsoe Gruppen, Horsens, der består af 45 associerede datterselskaber, heriblandt Dansk Boligbyg. Dansk Boligbyg er landsdækkende hoved- og totalentreprenør med 100 medarbejdere, fordelt på 7 afdelinger - 3 i Horsens, 2 i Roskilde samt i Aalborg og Odense.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne