Ejendommen Haregabgaard ved Græsted i Nordsjælland er netop blevet udbudt offentligt til salg. Den ligger på en 260.000 kvm stor grund og rummer blandt andet en stor kælder med plads til eksempelvis bilsamlingen og et helt ekstra hus.

Masser af kvm, luksusbadeværelser, egen biograf, vinkælder, swimmingpool, 4-længet staldbygning, overdækket ridebane og udsigt til marker og skov. Ejendommen Haregabgaard, der er til salg hos mæglerfirmaet Ivan Eltoft Nielsen, er udbudt til salg for 85 millioner kr., hvilket gør den til Danmarks dyreste ejendom på det officielle marked lige nu.

- Det er absolut en af de mest eksklusive og gennemførte ejendomme, vi nogensinde har haft på markedet. Ejendommen er skabt med en glødende passion for heste - og resultatet er intet mindre end Danmarks mest eksklusive hesteejendom, siger Ivan Eltoft Nielsen til Boliga.dk.

NB! Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes d. 21. september 2017.

Hidtil har boligmarkedets 1.plads været besiddet af en stor liebhaver-villa i Lyngby blot få huse fra statsministerens officielle embedsbolig, Marienborg.

Prisen på Lyngby-palæet, der blot har været til salg i en måneds tid, er således 17 millioner kr. billigere end den nye højdespringer - og lyder således på 68 millioner kr.

Haregabgaards hovedhus er 15 år gammelt og opført i en nyklassicistisk stil med mere end 720 kvm at brede familien ud på. Til ejendommen, som ligger omringet af mark og skov nær Esrum Sø i Nordsjælland, hører der en 5.100 kvm stor staldbygning, der blandt andet rummer 27 hestebokse, saddelrum og en lounge - hvor man kan sidde og beskue udfoldelserne på ridebanen.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 10. oktober 2017.

Det er kun ganske få ejendomme i landet, der gennem tiden har været udbudt til salg med flere eller højere cifre på til salg-skiltet end Haregabgaard. Men når det sker, er det typisk noget tættere på den eksklusive kyststrækning langs Øresund mellem København og Rungsted.

Den dyreste offentligt udbudte ejendom gennem tiden er således ifølge Boliga.dk det knap 1.000 kvm store palæ Rosenlund på Vedbæk strandvej, der i 2016 havde hele 120 millioner kr. stående på til salg-skiltet.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Fremtidens betonbyggeri