Dansk Retursystem har købt en grund på Bundgårdvej i Fredericia tæt på motorvej og jernbane, hvor der skal bygges en moderne pant-fabrik. Fabrikken kommer til at beskæftige cirka 150 medarbejdere og vil står klar i udgangen af 2025.

Dansk Retursystem vil samle logistik og produktion i Vestdanmark på ny beliggenhed i Fredericia.

Derfor har virksomheden købt en 70.249 kvm stor grund på Bundgårdsvej af Fredericia Kommune, hvor der skal bygges en moderne pant-fabrik, der kan tage imod de 1 milliarder tomme flasker og dåser, der hvert år kommer retur vest for Storebælt.

Dansk Retursystem har i dag en lignende fabrik i Høje Taastrup, der håndterer tilsvarende mængder øst for Storebælt. På fabrikken sorteres de indsamlede flasker og dåser, og materialerne sendes til genanvendelse.

Vejle: De store investeringer. Konferencen afholdes den 23. marts 2023.

- Grunden i Fredericia er valgt, fordi den ligger centralt i forhold til infrastrukturen med både motorvejsnet og jernbane. Desuden har vi allerede et godt samspil med de lokale uddannelsesmuligheder, for eksempel i forhold til uddannelser til industri- og procesoperatør, siger administrerende direktør Lars Krejberg Petersen.

Dansk Retursystem lægger vægt på uddannelse af medarbejdere og kan desuden rumme medarbejdere med særlige behov. De principper fortsættes på fabrikken i Fredericia.

Det er forventningen, at det færdige anlæg kommer til at beskæftige cirka 150 medarbejdere, primært produktionsmedarbejdere og chauffører. Byggeriet skal efter planen stå klart i udgangen af 2025.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS