Byggeudvalget ved den nye daginstitution ved Lyreskovskolen i Bov har udpeget de 5 hold, de ønsker, der skal komme med deres bud på, hvordan deres vision er for at skabe én sammenhængende daginstitution i området.

Hvordan den kommende daginstitution ved Lyreskovskolen kommer til at se ud, er nu gået ind sin afgående fase. Aabenraa Kommune har nemlig udpeget de 5 hold ud af de i alt 10 indkomne ansøgninger i prækvalifikationen, som skal give tilbud på den nye institution.

NB! Skolebyggeri - de bedste løsninger. Kurset afholdes d. 6. november 2019.

- Vi ønsker at give børnene i området de bedste forudsætninger for at kunne udfolde sig i et trygt og kreativt stimulerende miljø. Derfor er jeg spændt på at se, hvilke bud vi modtager efter sommerferien på udformningen af den nye, tidssvarende daginstitution ved Lyreskovskolen, der vil give personalet i institutionen de bedste forudsætninger for at udøve pædagogik af høj kvalitet, siger Kirsten Nørgård Christensen, formand for Børne- og Uddannelsesudvalget.

Den nye daginstitution planlægges ved ibrugtagningen at skulle rumme 150 børn fordelt på 30 vuggestuebørn, 120 børnehavebørn, heraf et antal børn med særlige behov.

De udpeget 5 hold, der kan give tilbud på daginstitutionen, er repræsenteret ved følgende totalrådgivere


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse