Ny centerchef i Guldborgsund Kommune kommer fra en stilling i Halsnæs Kommune og har blandt andet en fortid som ejendomschef i Hvidovre Kommune og i Frederiksberg Kommune.

Jacob Klit-Hansen tiltræder den 1. juni 2021 som ny centerchef i Guldborgsund Kommune. Han kommer fra en stilling som chef for Ejendomme, Faciliteter og Arealer i Halsnæs Kommune. Tidligere har han været ejendomschef i Hvidovre Kommune og inden det konstitueret ejendomschef i Frederiksberg Kommune.

- Jeg oplever en organisationen og et område i rivende udvikling. Der er en masse udviklings- og forandringsprojekter i gang. Det er meget positivt for mig at blive en del af en kommune og et lokalsamfund i udvikling, siger Jacob Klit-Hansen.

Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 4. november 2021.

Jacob Klit-Hansen har altså et solid erfaringsgrundlag fra den kommunale ejendomssektor, som han har krydret med stillinger i den almene boligsektor. Men i 2019 traf han et bevidst valg om at søge tilbage til den kommunale sektor for at komme tættere på det politiske arbejde igen.

- Det er et stort plus for Guldborgsund Kommune at få Jacob med om bord. Hans ledelsesstil, engagement og erfaring vil være en stor fordel for Guldborgsund Kommune og Center for Teknik & Miljø. Vi står over for flere store udviklingsprojekter som for eksempel destinationsplan Sydfalster, og jeg er sikker på, at Jacob vil være med til at få projekterne både sat godt i søen og føre dem sikkert i havn, siger direktør for Teknik & Miljø Christian Refstrup.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ungdomsboliger på et modent marked

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne