Der er gang i udviklingen af lufthavnsbyen, hvor Bo Schjødt Andersen fra Strib er ansat som ny anlægschef fra den 26. oktober 2015.

Bo Schjødt Andersen fra Strib er ansat som ny anlægschef i Billund Kommune fra den 26. oktober 2015. Den nye chef kommer til Billund med bred ledelseserfaring på flere niveauer, senest fra en stilling som salgsdirektør hos Forstplant. 

- Vi får i Bo Schjødt Andersen en chef med indsigt og med bred ledelseserfaring, blandt andet i projektledelse, og jeg glæder til samarbejdet med Bo, siger direktør for Teknik- og Økonomi, Jørgen Rye.

Stillingen som anlægschef er en ny stilling som led i en organisationsændring i Billund Kommune. 2 direktørområder, Økonomi og Teknik & Miljø er samlet i en forvaltning med Jørgen Rye som direktør og 4 fagchefer, hvoraf anlægschefen er den ene.

NB! Vejle - byudvikling for 11 milliarder 2016-2026. Konferencen afholdes d. 4. februar 2016.

Bo Schjødt Andersen får i sin nye stilling, på projektniveau, ansvaret for hovedparten af Billund Kommunes anlægsbudget. Et budget, der målt på antal indbyggere er blandt landets største. Den nye anlægschef har foruden sin ledelseserfaring en uddannelse som Skov- og Landskabsingeniør og er i gang med diplomuddannelse i ledelse.     

-
Jeg glæder mig meget til at blive anlægschef i Billund Kommune. Visionerne i kommunen, blandt andet med at skulle skabe byrum med fokus på leg, læring og kreativitet er spændende og tiltalende. Det samme er udsigten til at løse mangeartede projektopgaver i fællesskab med medarbejdere og chefer i organisationen, siger Bo Schjødt Andersen.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Ungdomsboliger på et modent marked