Som et led i den strategiske udvikling af virksomheden har ELF Development ansat Jan Kristensen som administrerende direktør. Han kommer med erfaring fra blandt andet det forhenværende Sadolin & Albæk.

I løbet af de sidste 14 år har Andreea Kaiser og Ludvig Find opbygget ELF Development til en solid spiller på det danske marked for ejendomsudvikling. Selskabet har blandt andet udviklet IrmaByen i Rødovre, Amager Strand og flere store projekter i Herlev og København er tiden nu kommet til det næste kapitel i virksomhedens udvikling.

Parret har altid haft internationale ambitioner for ELF og for at kunne fokusere på konceptudvikling og international ekspansion har de nu besluttet at etablere og indtræde i en koncernledelse med overordnet internationalt ansvar for ELF Development. Til at lede den danske organisation fremover har virksomheden ansat tidligere COO og partner hos Sadolin & Albæk, Jan Kristensen.

- Det er det helt rigtige tidspunkt for os at overdrage ansvaret for den videre udvikling af den danske forretning. Vi har opbygget en stærk og kompetent organisation,som jeg er virkeligt stolt af, og jeg er sikker på, at Jan er den helt rigtige til at lede den fortsatte danske rejse. Jan besidder en dyb forståelse for ejendomme, værdiansættelser og optimering og har en imponerende track record inden for forretningsudvikling i ejendomsbranchen. Samtidig er han åben, empatisk og ærlig og matcher ELFs værdier og kultur perfekt, hvilket er meget vigtigt for os, siger nuværende administrerende direktør hos ELF Development, Ludvig Find.

Den nye byø Lynetteholm, Nordhavnstunnel, Refshaleøen og Nordhavn - udviklingsplaner. Konferencen afholdes d. 30. september 2020.

Jan Kristensen kommer oprindelig fra Aarhus. Efter at være startet som mægler i Sadolin & Albæk blev han i 2004 partner og i 2009 COO, og udviklede over de næste 9 år Sadolin & Albæk til at blive den mest seriøse rådgiver inden for fast ejendom i Danmark.

- Jeg er meget stolt over at være betroet ansvaret for den danske udvikling af ELF og glæder mig til formelt at tage stafetten 10. august. Jeg har fulgt ELFs rejse fra sidelinjen siden begyndelsen og er imponeret over, hvad Andreea og Ludvig har bedrevet. Virksomheden er samtidig gennemsyret afstærke værdier, som jeg i den grad kan stå inde for, siger Jan Kristensen.

Jan starter hos ELF d. 10. august og udgør fra denne dato sammen med CFO Kristian Hare det danske Executive Management Team, som de kommende år vil fokusere på innovationsdrevet vækst og opbygning af organisationen i Aarhus, hvor virksomheden allerede har opkøbt de første grundstykker. Andreea Kaiser og Ludvig Find bliver begge co-CEOs i ELF Group, som overordnet styrer både danske og udenlandske aktiviteter. Mens Jan fra første dag får det fulde ledelsesansvar for Danmark, vil Andreea og Ludvig fortsat have deres hverdag på det danske hovedkontor det næste år, hvor de vil have strategisk fokus på vækst i udlandet, konceptudvikling og branding.

- Vi har længe haft ambitioner om international vækst, og oprettelsen af Group er et naturligt skridt i den retning. Ved at overdrage det operationelle ansvar for Danmark fuldt ud til Jan og Kristian, får vi mulighed for at arbejde mere fokuseret med udvikling af Sverige, hvor vi aktuelt udvikler KajKanten i Malmö, samt udvikling af øvrige markeder, siger bestyrelsesformand hos ELF Development, Andreea Kaiser.

- Vores ambition er at være en internationalspiller inden for ejendomsudvikling. Vi vil gøre en forskel inden for bæredygtighed ved på et strategisk niveau at kombinere vores erfaringer på tværs af markederne med henblik på at kunne skabe det bedste produkt for brugerne med mindst mulig miljøpåvirkning, slutter han.

 


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder