Flyvestation Værløse er i fuld gang med at forvandle sig til et moderne boligområde med masser af natur og plads til fællesskab. Reka Group oplever stor efterspørgsel efter at bo på den gamle flyveplads og sætter derfor første etape af 42 arkitekttegnede huse til salg.

 På den 5 millioner kvm store Flyvestation Værløse ligger fredede hangarer side om side med nye huse, der har udsigt til smuk natur. Reka Group oplever, at netop kombination af historiens vingesus og de moderne bygninger tiltrækker mange familier.

- Vi er fuld gang med at opføre Officershusene på flyvestationen (37 huse), og dem er der stor efterspørgsel efter. Derfor sætter vi allerede nu 1. etape til salg af 42 huse mere i kvarteret Bringegårdene. Det bliver arkitekttegnede dobbelthuse, som appellerer til rigtig mange mennesker, siger Jesper Kristensen, som er administrerende direktør for Reka Group.

Det er Reka Group, der sammen med investeringsgruppen West-Coast Real Estate III og KPC står bag de 42 nye boliger i 1 og 2 plan. Dobbelthusene er tegnet af Tredje Natur, som også har udarbejdet helhedsplanen for området.

Dobbelthusene bliver med 3 til 4 værelser og på mellem 112 til 138 kvm. Husene bliver opført af Danhaus fra Esbjerg, som har specialiseret sig i byggeri af især rækkehuse og dobbelthuse med fokus på lavenergi og miljø. De 2 parter har sammen udviklet, bygget og solgt mere end 420 huse efter samme koncept som Bringegårdene.

De kommende beboere kan sætte et personligt præg på deres bolig. Der er lagt vægt på fleksibilitet i den måde, som den enkelte familie kan indrette sig på med hensyn til materialer. Danhaus har mange års erfaring i at bygge boliger, hvor de kommende ejere netop sætter deres personlige præg på indretningen.

- Hvis en familie køber et hus, mens det er på tegnebrættet, kan man selv være med til at vælge materialer ud fra et stort udvalg. Eksempelvis kan køberne få indflydelse på køkken, gulvbelægning, farver og terrasser. Vi ved, at det er de personlige valg, som ofte betyder, at man føler sig helt hjemme, forklarer Johannes Schmith, administrerende direktør i Danhaus.

Salget af de nye huse formidles af Home i Værløse.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter