Omdannelsen af hotel i Aalborg til 65 ungdomsboliger skydes forventeligt i gang i februar 2020. Projektet koster knap 60 millioner kr.

I februar 2020 forventes Vivabolig at sætte gang i omdannelsen af Park Hotel på John F. Kennedys Plads til ungdomsboliger. Det fremgår af et notat fra Aalborg Kommune.

Økonomien i projektet blev godkendt i 2017, men By- og Landskabsudvalget skal den 23. januar 2020 igen tage stilling til det, da den støtteberettigede anskaffelsessum forhøjes med 1,3 millioner kr. til 59,6 millioner kr. Desuden er projektet ændret fra oprindeligt 62 ungdomsboliger til 65 ungdomsboliger.

Jylland: SENIOR-boliger og seniorkollektiver - ideer, udvikling og byggeri. Konferencen afholdes d. 8. september 2020.

"Ejendommen opdeles i to bygningsafsnit. I den oprindelige del af ejendommen fra 1905, med facade primært mod John F. Kennedys Plads, etableres 2‐rums ungdomsboliger, mens der i bygningsafsnittet med facade mod Steen Blichers Gade etableres det, der her betegnes som kompakt‐boliger eller kollegieværelser med eget badeværelse. Der etableres større fælleskøkken samt fælles opholdsareal i underetagen", fremgår det af notatet fra kommunen.

"I forbindelse med ombygningen ejerlejlighedsopdeles ejendommen, så stueetagen bibeholdes som erhvervslejemål i privat ejerskab med en forventet fremtidig anvendelse som udlejning til café eller lignende", fremgår det videre.

Projektet omfatter 32 2-rums boliger på 48 kvm, 30 boliger på 31 kvm, 36 2-rums boliger på 43 kvm ogh 29 boliger på 32 kvm. Den månedlige husleje kommer til at ligge på mellem 2.230 kr. og 3.430 kr.

Byggeperioden forventes at løbe frem til oktober 2020.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS