CG Jensen er gået i gang med at etablere den 400 meter lange brygge langs Sandkaj for By & Havn. Bryggen forventes at stå færdig inden årsskiftet 2016/17, hvorefter hele Sandkaj står færdigt som Nordhavns ansigt mod byen.

Der bor nu 700 mennesker i Århuskvarteret på Nordhavn, men der er stadig fuldt gang i byggeriet. Maskinerne er rykket ud i Nordbassinet mellem Marmormolen og Århusgadekvarteret, hvor der netop nu rammes pæle til den kommende Sandkaj Brygge.

NB! AMAGER: Investerer 30 milliarder i byudvikling på Østkysten. Konferencen afholdes d. 31. august 2016.

Entreprenøren C.G. Jensen har stor erfaring med konstruktion på vand, og opgaven med Sandkaj Brygge er en af de mere interessante. Og så har anlægsarbejderne byens bedste udsigt.

- Vi er glade for i CG Jensen A/S, at vi endnu engang kan arbejde sammen med By & Havn om et flot og spændende projekt som opførelsen af Sandkaj. Vores tidligere erfaringer med blandt andet opførelsen af Kalvebod Bølge betyder, at vi har den fornødne viden om den slags arbejder. Vi glæder os til at komme i gang, siger Jørn E. Asmussen, Divisionschef i C.G Jensen.

NB! Byudvikling for 18 milliarder på Frederiksberg. Konferencen afholdes d. 17. januar 2017.

Med færdiggørelsen af Sandkaj Brygge i slutningen af 2016, markeres samtidig færdiggørelsen af hele Sandkaj, hvor de sidste boligbyggerier langs vandet også forventes klar til indflytning i løbet af i år. Dermed bliver det, man kan kalde Nordhavns ansigt mod byen, færdigetableret. 

Bryggen er tegnet med blandede funktioner, således man både vil kunne nyde solen på en bred trappe fra Göteborg Plads og helt ned til vandet eller lægge til med små motorbåde, kanoer og kajakker, hvor kanten er højere.

NB! Højhusbyggeri i København. Konferencen afholdes d. 23. februar 2017.

Midt på Sandkaj konstrueres et stenrev, der rækker op over terræn på selve trædækket.  Den op til 12 meter brede brygge, der vender stik syd, er ifølge By & Havn skabt til at nyde kvarteret, lyset og vandet.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS