Et 14 etager højt boligtårn med samlet 68 lejelejligheder skal stå klar i 2020. Projektet til 100 millioner kr. bliver midlertidigt Nordsjællands højeste hus, lyder det fra projektudvikleren.

Ifølge SN.dk går selskabet Nima ved Niels Martin Viuff i løbet af et par uger i gang med byggeriet af et 14 etager højt boligtårn på Falkenborgvej 1 i Frederikssund.

- Jeg vil rigtig gerne have Frederikssund "på landkortet" som en driftig by og vise, at vi kan noget her i Frederikssund. Så vidt jeg ved, bliver det Nordsjællands højeste hus, indtil husene med 15 etager på Frederiksbro i Hillerød står færdige, siger Niels Martin Viuff til SN.dk.

NB! Akustik og lyd - løsninger i nybyg og ejendomme. Kurset afholdes d. 19. november 2019.

Højhuset i Frederikssund er tegnet af Mangor & Nagel, som i øvrigt også har udarbejdet helhedsplanen for Frederiksbro med de kommende højhuse i Hillerød.

Niam blev startet i 1991, da Niels Martin Viuff valgte at investere i en ejendom i Jernbanegade i Frederikssund. Planen var fra start, at Nima ville opføre gode, fornuftige ejendomme til den rigtige pris, så helt almindelige mennesker også havde råd til at betale huslejen, oplyser selskabet på sin hjemmeside.

Ejendommen i Jernbanegade blev revet ned og en ny erhvervsejendom blev opført. På dette tidspunkt var der i Frederikssund stor efterspørgsel på erhvervslejemål, hvilket derfor var hovedfokus i Nimas første år. Efterfølgende ændrede markedet sig, hvor butikkerne og erhverv havde det svært, og private lejemål blev en mangelvare. Derfor ændrede Nima fokus og begyndte at opføre boligejendomme


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i Jylland