NREP har solgt en portefølje af 650.000 kvm nordiske logistikejendomme til de 4 pensionsselskaber Lægernes Pensionskasse, DIP, JØP og PFA. Der er tale om Nordens største portefølje af logistikejendomme.

NREP gennemførte den 19. maj 2015 salget af af 28 logistikejendomme i Sverige, Finland og Danmark, som selskabet har udviklet gennem de seneste 6 år.

- Vi er meget stolte af at have sikret vores investorer et stærkt salg, og vi mener, at dette er endnu en validering af NREP's evne til at identificere og eksekvere langsigtede afkaststrategier inden for specifikke områder, siger Rickard S. Dahlberg, Co-CIO og partner i NREP.

NB! Nørrebro og Nordvest: Udvikling og investeringer 2015-2025. Konferencen afholdes d. 6. oktober 2015.

De 4 pensionsselskaber har valgt at lade NREP administrere ejendommene. NREP er samtidig medinvestor i den nye ejerkreds.

- Vi er beærede over, at det nye konsortium har bedt os administrere porteføljen, og vi er overbeviste om, at vi fortsat vil være i stand til at
generere høje afkast på grundlag af vores stærke markedsposition og erfaring i sektoren i kombination med de lyse udsigter for sektoren, siger  Mikkel Bülow-Lehnsby, CEO og Partner i NREP.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.