Sadolin & Albæk har rådgivet NREP i forbindelse med salget af det nyligt opførte shoppingcenter i Herlev. Det er CBRE Global Investment Partners og Portus Retail, som i et joint venture har købt det 45.705 kvm store shoppingcenter.

BIG slog dørene op i efteråret 2015, og allerede inden åbningen var hele 97 procent udlejet til de største brands inden for detailhandlen. Nu har NREP solgt shoppingcentret til CBRE. Sadolin & Albæk glæder sig over den spektakulære ejendomshandel.

NB! Udvikling af butikscentre for 3,9 milliarder. Konferencen afholdes d. 27. september 2016.

- Denne milliardtransaktion markerer den fortsatte markante internationale investeringsinteresse i det danske ejendomsmarked. BIG har på kort tid markeret sig som en ubetinget succes, og med investeringen har CBRE og Portus udnyttet en særdeles sjælden mulighed for at erhverve et nyudviklet, moderne og effektivt shoppingcenter i Københavnsområdet, siger Peter Winther, administrerende direktør og partner i Sadolin & Albæk.

BIG er udviklet af NREP i samarbejde med udviklingsselskabet NPV. I BIG er nogle af landets største butikskæder, herunder Føtex, H&M, Elgiganten, Jysk, Power og Nike, samlet under et tag.

BIG Shopping har 28 butikker og spisesteder samt biograf og byggeriet har kostet 1,1 milliarder kr. Centret er tegnet af Årstiderne Arkitekter og Søren B. Nielsen som ingeniør, og Casa stod for byggeriet.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS