NREP har indgået en aftale om at købe en førende tysk specialist inden for ejendomskredit. Opkøbet supplerer NREP's eksisterende aktiviteter og sikrer virksomheden et fodfæste i Tyskland. Samtidig øges NREP’s aktiver under forvaltning til mere end 100 milliarder kr.

Med købet af den førende tyske specialist inden for ejendomskredit, kan NREP føje kompetencer inden for ejendomskredit til sit eksisterende fokus på investeringer i ejendomme og teknologier til bæredygtig byudvikling. Den tyske specialist har indtil nu været ejet af M3 Capital Partners, som er en mangeårig parter for NREP. Med opkøbet følger et team bestående af 16 medarbejdere.

- Opkøbet er en milepæl for NREP i vores kontinuerlige bestræbelser på at løse de grundlæggende udfordringer i det urbane økosystem på tværs af landegrænser. Vi går ind i partnerskabet med M3 med entusiasme og ser frem til at byde de nye kolleger velkommen i vores organisation og støtte teamets fortsatte vækst, siger Claus Mathisen, administrerende direktør i NREP.

- I forlængelse af vores indtræden i Polen tidligere på året styrker udvidelsen til Tyskland vores fodaftryk uden for Norden yderligere. Opkøbet bidrager også til at opfylde vores ambition om at tilbyde vores kunder eksponering mod et mangfoldigt udvalg af ejendomsinvesteringer, uddyber han.

Lagerbeskatning, erhvervsejendomsskat og boligbeskatning. Kurset afholdes den 7. december 2021.

Den tyske specialist blev stiftet i 2013 og har mere end 7,5 milliarder kr. i aktiver under forvaltning fordelt på 3 fonde, der tilbyder lån til ejendomsprojekter i Tysklands største byer.

Nye aktiviteter omfatter 2 nye fonde, hvoraf den ene udelukkende fokuserer på grønne og bæredygtige lån. Fonden vil være pioner for grønne og bæredygtige finansieringsløsninger i overensstemmelse med FN's verdensmål på det tyske marked. De nye fonde lanceres i det nye år.

NREP's interesse i den tyske specialist er strategisk baseret og tager udgangspunkt i den unikke mulighed for at kombinere 2 virksomheder, der er førende inden for deres respektive områder.

Opkøbet forøger NREP’s aktiver under forvaltning til mere end 100 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i Jylland

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter