Colliers International har på vegne af Fokus Asset Management udelejet ejendommen Egeskovvej 15 i Horsens til Normal. Kæden lejer hele ejendommen bestående af såvel lager som kontor.

Ejendommen er beliggende i et af de attraktive industriområder ved den jyske motorvej E45, nærmere bestemt på Egeskovvej i Horsens Nord. Normal får som nærmeste naboer DSV, DKI Logistics, SMC Pneumatik og Danish Crowns store, arkitekttegnede slagteri.

- Der er tale om velindrettede lagerlokaler på 16 haller, med en indvendig frihøjde på 7 meter, og det er en type lokaler, vi oplever stor efterspørgsel på netop nu, siger erhvervsejendomsmægler Hans Holmann, Colliers Vejle.

NB! Horsens investerer 12 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 3. oktober 2018.

- En af de helt store drivere bag den store efterspørgsel på lagerlokaler er den hastigt stigende nethandel, som har været medvirkende til et fald i tomgangen for logistikejendomme over de senere år, uddybr han.

Ifølge FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel) blev der i Danmark i 2017 handlet online 176 millioner gange og forbrugt 114,6 milliarder kroner. Det svarer til en stigning på hehnholdsvis 9 og 16 procent i forhold til 2016.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked