I alt kunne de nordjyske byggevirksomheder sætte 55.000 kr. i banken per ansat i 2015. Det er en smule mindre end landsgennemsnittet på 63.000 kr., men der er solid fremgang at spore.

Den danske bygge- og anlægsbranche har længe set mod lysere tider som følge af øget aktivitet, og det slår nu tydeligt igennem i regnskaberne. Også for de nordjyske byggevirksomheder er der fremgang at spore. Her er indtjeningen per ansat steget med 8 procent på 1 år. Det viser årets byggeanalyse fra Dansk Byggeri og Deloitte.

NB! Boligbyggeri for 24 milliarder i Aalborg. Konferencen afholdes d. 6. december 2016.

- Over en bred kam oplever vi en bygge- og anlægsbranche, der er inde i en positiv udvikling. Flere virksomheder har overskud, og flere har det over en længere periode. Samtidig er færre virksomheder i fare for at gå konkurs. Forbedringerne er især skabt af en øget efterspørgsel efter nybyggeri fra både privatpersoner og virksomheder, siger partner i Deloitte Thomas Frommelt.

Andelen af virksomheder, der har overskud, er således steget fra 85 procent i 2014 til 86 procent i regnskaberne fra 2015. Andelen af virksomheder, der har haft overskud 3 år i træk, er ligeledes steget fra 60 procent til 64 procent.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens