Casper Elmelund Abild får stilling som administrerende direktør og partner i Core Property Management. Fra ultimo marts træder Casper Elmelund Abild ud af partnerkredsen i Nordicals København.

Casper Elmelund Abild blev ansat i det daværende Nybolig Erhverv København i 2014, hvor han sideløbende med studiet cand.polit., arbejdede som studentermedhjælper i analyseafdelingen.

Sidenhen har han blandt andet været associate director i investeringsafdelingen, og endelig fik han en plads i partnerkredsen i 2021, som den yngste af de 5 partnere i Nordicals København.

Nyeste regler for generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 23. maj 2023.

– Selvfølgelig er det vemodigt at miste et talent, en stærk kapacitet og en rigtig god makker som Casper. Når det så er sagt, har vi stor forståelse for, at Casper har taget imod den meget spændende mulighed, han har fået hos en af Danmarks mest markante udbydere og forvaltere af alternative investeringsfonde. En virksomhed, der ovenikøbet er en af vores rigtig gode kunder, udtaler administrerende direktør og partner i Nordicals København, Jacob Lund.

Casper Elmelund Abild fratræder Nordicals København den 31. marts 2023. Herefter vil partnerkredsen i Nordicals København bestå af Anders Bengtsson, Jacob Lund, Mikkel Andersen og Stig Plon Kjeldsen.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Fremtidens betonbyggeri

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder