Nordic Choice Hotels, som er ejet af den norske milliardær Petter A. Stordalen, ændrer navn til Strawberry. Kæden vil fordoble antallet af hoteller.

Nordic Choice Hotels, som er ejet af den norske milliardær Petter A. Stordalen, har i løbet af de seneste 25 år etableret sig som en af de største aktører i turismebranchen i Norden med mere end 214 hoteller, herunder Villa Copenhagen og Clarion Hotel Copenhagen Airport i Danmark. I løbet af de næste 10 år skal selskabet fordoble antallet af hoteller.

- Sammen med vores fantastiske ansatte har vi skabt en af Nordens største hotelkoncerner med hoteloplevelser, som spænder fra lavpris- til luksusegmentet. Målet er at være den mest spændende turismeaktør i hele Norden, og derfor skal vi videreudvikle selskabet ved at udvide vores produkter, og de tjenester som indgår i loyalitetsklubben og hotelkoncernen. For at markere skiftet ændrer selskabet navn til Strawberry, og vi glæder os til at starte rejsen, siger Petter A. Stordalen, ejer af Strawberry og grundlægger af Nordic Choice Hotels.

Udvikling af ferieboliger og ferieparker - regler, nye projekter og finansiering. Konferencen afholdes den 8. september 2022.

Nordic Choice Hotels blev etableret i løbet af 90’erne, og selskabet har siden vokset i hastigt tempo. I perioden 1997 til 2000 voksede selskabet med et nyt hotel hver 14. dag og 50 nye ansatte hver 10. dag. I dag er Nordic Choice Hotels den største hotelkoncern i Norge og Sverige. I Danmark driver Nordic Choice Hotels 4 hoteller: Det luksuriøse Villa Copenhagen, det centrale Comfort Hotel Vesterbro og de to lufthavnshoteller Clarion Hotel Copenhagen Airport og Comfort Hotel Copenhagen Airport.

Samlet i Norden har selskabet 214 hoteller i 5 lande inklusive Baltikum, 3.000 lejligheder gennem Strawberry Living og tæt på 15.000 ansatte.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder