Nordea har besluttet at tilbyde afdragsfrie perioder til privat- og erhvervskunder i de nordiske lande, der har brug for hjælp som følge af coronaudbruddet.

Nordea tilbyder privat- og erhvervskunder en afdragsfri periode på op til 6 måneder på deres realkreditlån. For små og mellemstore virksomheder tilbyder Nordea en afdragsfri periode på 3 måneder, hvis der er behov for det, og Nordea er parat til at hjælpe kunderne med andre former for lempelser. Det skriver banken i en pressemeddelelse.

- Vi er her for at støtte vores kunder i gode såvel som svære tider som en stærk og personlig finansiel partner. Coronavirussen har spredt sig hurtigt, og det påvirker de nordiske samfund og vores kunder. Derfor har vi besluttet at iværksætte en række hurtige tiltag for at støtte privatkunder samt små og mellemstore virksomheder i de nordiske lande. Det er særligt vigtigt at holde de nordiske økonomier kørende i denne ekstraordinære situation, siger Nordeas koncernchef Frank Vang-Jensen.

FINANSIERING af ejendomsprojekter. Kurset afholdes d. 29. oktober 2020.

Privatkunder, der har brug for en afdragsfri periode, kan snart gå ind på vores hjemmeside og finde information om, hvordan man ansøger. Små og mellemstore erhvervskunder kan få mere information gennem deres sædvanlige kanaler i banken.

Nordea opfordrer erhvervskunder til at kontakte banken med det samme, hvis de forventer ændringer i deres almindelige drift. Nordea anbefaler virksomheder at udarbejde realistiske likviditetsprognoser og detaljerede likviditetsbudgetter. Hvis der er behov for det, har Nordea en række muligheder og instrumenter, der kan bidrage til at styrke virksomhedernes arbejdskapital og likviditet.

Jylland: FINANSIERING af ejendomsprojekter. Kurset afholdes d. 10. november 2020.

- Nordea er en meget velkapitaliseret bank med en stærk balance, og det giver os en solid platform for at hjælpe kunderne. Vi gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe og rådgive vores kunder, siger Frank Vang-Jensen.

Tiltagene tilpasses kundernes behov i det enkelte land, og der tages blandt andet hensyn til den danske realkreditstruktur.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse