NCC og PensionDanmark har underskrevet købsaftale om et 6.300 kvm stort Company House og et 3.200 kvm stort hotel i et af Aarhus.  

Med aftalen bliver PensionDanmark ejer af et Company House på 6.300 kvm, som forventes klar til indflytning i marts 2019. Allerede nu er mere end 1/3 af arealet lejet ud. Det andet projekt er fuldt udlejet og bliver opført som hotel på i alt 3.200 kvm. Hotellet forventes færdigt i maj 2019.

- Vi er meget tilfredse med at kunne føje disse erhvervsejendomme til vores portefølje. Der er tale om attraktive og velbeliggende ejendomme i et område, hvor vi i forvejen ejer en anden ejendom. Det er en investering med solide lejere på lange lejekontrakter, så vi forventer, at investeringen vil give medlemmerne gode afkast i en lang årrække, siger administrerende direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 8. marts 2018.

- Vi er glade for og stolte af, at vi med udviklingen og opførelsen af de to projekter bidrager til udviklingen af Skejby, som allerede nu har vist sit store potentiale som attraktivt erhvervsområde – og PensionDanmarks investering i de to projekter er et solidt afsæt for områdets fortsatte udvikling, siger Ole Faurby, administrerende direktør, NCC Property Development.

Begge projekter udvikles af NCC Property Development og ordreregistreres i NCC Building i december 2017. Projekterne forventes at give positivt afkast, når begge projekter er fuldført i 2. kvartal 2019.

Bæredygtighed til guldkarakter
Begge byggerier bæredygtighedscertificeres efter DGNB-standarden, og målet for dem begge er en guldkarakter. Det betyder, at ejendommene lever op til høje krav for miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed. Det giver blandt andet et lavt energiforbrug og et godt indeklima.

NCC har gennem de seneste 10 år udviklet og opført mere end 55.000 kvm erhvervsejendom i Skejby, som har gennemgået en kolossal udvikling og i dag fremstår som et af Aarhus’ mest attraktive erhvervsområder. Der er kort afstand til centrum, og med beliggenheden tæt på motorvejsnettet er det let at komme til og fra området i bil. Desuden stopper den nye Aarhus Letbane blot 200 meter væk.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.