NCC har indgået kontrakt med Københavns Kommune om at genoprette vejnettet i København. Med aftalen skal NCC stå i spidsen for at renovere fortove, cykelstier, brolægninger og afvandingsbrønde. Der er tale om en rammeaftale på 4 år til en forventet værdi af 200 millioner kr.

NCC har indgået en ny rammeaftale med Københavns Kommune om at renovere vejnettet i hovedstaden. Væsentligt i aftalen er at mindske gener for trafikanter mest muligt, mens arbejdet står på.

- Vejene i København bliver voldsomt belastet hver eneste dag med byens mange trafikanter. Det kræver, at de bliver vedligeholdt for at undgå en totalnedslidning, som både vil være til gene for sikkerheden og for trængslen i byen. Med ordren kan vi bidrage til, at infrastrukturen i byen fungerer optimalt, siger Kim Høgh Thomsen, områdedirektør i NCC Danmark.

NB! Contract Management i byggeriet. Afholdes i samarbejde med Nohr-Con d. 7. december 2017.

I 2018 er det 4 vejstrækninger på Nørrebro, som NCC skal genoprette. Det får konsekvenser for mere end 21.100 køretøjer og 25.400 cyklister i døgnet alene på de 4 gader. Helhedsgenopretningen på Nørrebro er en del af København Kommunes samlede indsats for at genoprette vejnettet i hele byen.

Rammeaftalen om de store infrastrukturprojekter indebærer, at alle de involverede i projektet i fællesskab samarbejder om at skabe projektet i de tidligste faser. Ifølge Kim Høgh Thomsen er det, den helt rigtige måde at arbejde på.

NB! Certificering - nye krav i Byggeloven. Afholdes d. 29. november 2017.


- Vi ønsker at bidrage til, at København og i sidste ende skatteyderne får mest mulig infrastruktur for pengene. Det gør vi bedst ved, at alle kompetencer involveres tidligt, så vi i fællesskab kan finde de mest hensigtsmæssige løsninger, siger han.

NCC Infra Services og NCC Industri påbegynder nu i samarbejde med Køge Brolægning og Københavns Kommune planlægningen af infrastrukturarbejdet og starter arbejdet i foråret 2018.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS