Næstved Storcenter får ny ejer. Dansk Supermarked Group, der byggede Næstved Storcenter i 1989 og lige siden har ejet centeret, glæder sig over aftalen, der sikrer Næstved Storcenterdet rette langsigtede ejerskab.

Dansk Supermarked Group fortsætter som lejer og glæder sig over den nye endnu ukendte ejer, der kan fastholde et stærkt storcenter på Sydsjælland.

– Aftalen kommer alle parter til gode. Næstved Storcenter får en dygtig ejer med kompetencerne til fortsat at udvikle centeret. Vi får samtidig mulighed for at reinvestere og fokusere på vores kerneforretninger, siger Per Bank, administrerende direktør i Dansk Supermarked Group.

NB! Butikker og den nye planlov. Kurset afholdes d. 22. februar 2018.

Salget af Næstved Storcenter betyder dog ikke, at Dansk Supermarked Group siger farvel til Næstved Storcenter. Både Bilka, Carls Jr. og Starbucks, som Dansk Supermarked Group driver, fortsætter nemlig alle i centeret.

Næstved Storcenter er Sydsjællands største shoppingdestination og har i dag 75 butikker fordelt på 2 etager. Centret åbnede i 1989 og blev udvidet i 2001. Yderligere udvidelser er planlagt, men det har planloven hidtil forhindret. Sjællandske erfarer, at det er en udenlandsk kapitalkæde, der har købt centret.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS