Udviklingsfirmaet Calum påbegynder nu næste etape af byggeriet Oasen. Samlet set kommer Oasen til at omfatte over 16.000 kvm boliger.

Calum åbnede i juni 2019 op for udlejningen af sine lejligheder i det nye Oasen, få kilometer fra Aalborg centrum. Blot 2 måneder senere er hovedparten af de 92 lejligheder i 1. etape udlejet. Nu påbegynder udviklingsfirmaet opførelsen af de næste 128 lejligheder, der ventes at stå klar i midten af 2021.

- Vi modtager dagligt henvendelser fra interesserede, som gerne vil høre mere. Folk vælger Oasen, fordi de vil bo tæt på byen og samtidig komme ud i naturen. De nye beboere synes, at det er er spændende med de mange fællesfaciliteter, der er knyttet til bebyggelsen, for eksempel at de får mulighed for egen grøntsagshave. Og dyrke egne grøntsager og slappe af med fingrene i mulden. Eller at kunne benytte den fælles el-delebil, som bebyggelsen har, siger Jakob Axel Nielsen, administrerende direktør hos Calum.

NB! Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 21. januar 2020.

- Kombinationen af Oasens mange grønne, rekreative områder, fællesfaciliteterne, bynærheden og topmoderne, lyse kvalitetslejligheder appellerer til et bredt beboersegment, siger Jakob Axel Nielsen.

Calum inviterede sidste år 4 hold bestående af totalentreprenører, arkitekter og ingeniører, som dystede om opgaven. I sidste ende valgte Calum, i samråd med Aalborg Kommune og Arkitema Architects, HP BYG, arkitekterne Kjær & Richter og akademiingeniørfirmaet Svend Poulsen som vinder af konkurrencen.

Samlet set kommer Oasen til at omfatte over 16.000 kvm boliger. De er fordelt på 220 lejligheder i det nye område af Digterkvarteret, der får navnet Karen Blixens Vej.

Lejlighederne bliver fra 50 kvm til 115 kvm. Der er endnu få ledige lejligheder i etape 1 til indflytning i november 2019.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS