Nyudnævnte administrerende direktør for PropTech Denmark-netværket, Nadim Stub, skal især styrke innovationen og brugen af ny teknologi i ejendomsbranchen. - Han bidrager med personlig erfaring fra både det innovative start-up miljø i udlandet og den danske ejendomsbranche, vurderer Rasmus Juul-Nyholm, ny formand i PropTech Denmark.

Tidligere iværksætter inden for proptech, Nadim Stub, bliver ny leder af netværket PropTech Denmark, som skal hjælpe ejendomsbranchen med at tilegne sig nye, vækstskabende teknologier og lette danske proptech start-up’s adgang til ejendomsmarkedet.

- Min vigtigste opgaver bliver at skabe et netværk, der bistår ejendomsvirksomheder på ledelses- og bestyrelsesniveau med at forstå strategisk innovation. Samtidig skal vi opbygge et forum, hvor proptech-virksomheder og ejendomsbranchen kan mødes. Herfra hjælper vi branchen og vores medlemmer, bl.a. gennem uddannelse, med at dele viden og konkretisere nye vækstmuligheder, siger Nadim Stub.

Ifølge Nadim Stub er behovet for bæredygtighed ét af flere oplagte fokusområder.

- I øjeblikket står konstruktion af nyt byggeri og ejendomsdrift for 25-40 procent af det samlede CO2-udslip. Det bliver bygge- og ejendomssektoren på sigt nødt til at reducere. Her er PropTech Denmark en nødvendighed.

NB! Proptech - digitale værktøjer til ejendom. Kurset afholdes d. 3. december 2019.

Iværksætter i London
33-årige Nadim Stub kommer fra en stilling som chef for digitalisering og forretningsdrift hos Park Street Nordic. Han har gennem årene bestridt en række ledelsesposter inden for proptech. Herudover har han været ombord i flere iværksættervirksomheder i ejendomsbranchen, hvoraf det ene i tre år gav ham fast adresse i London. Oprindelig er han uddannet i organisatorisk innovation og iværksætteri på Copenhagen Business School og Stanford University.

I forbindelse med Nadim Stubs udnævnelse afløser adm. direktør hos Cobblestone, og et af de stiftende medlemmer af PropTech Denmark, Rasmus Juul-Nyholm, Poul Stubkjær på formandsposten. Sidstnævnte bliver fremover ny næstformand.

Rasmus Juul-Nyholm mener, at Nadim Stubs profil giver ham et stærkt afsæt for at sætte sig i chefstolen for netværket.

- Nadim Stub besidder en enestående kombination af forretningsmæssig og teknisk indsigt. På samme tid har han personlig og følelig erfaring som proptech-iværksætter. Han er manden, der kan bygge bro mellem to verdener og få ejendomsbranchen til at gå nye veje, siger Rasmus Juul-Nyholm.

- Slutbrugerne i ejendomsbranchen kommer i fremtiden til at efterspørge mere bæredygtige, servicerede og intelligente ejendomsprodukter. Aktører som for eksempel WeWork, der forstår at redesigne forretningsmodellen omkring, hvad kontorlejemål er, eksemplificerer, hvor vi skal hen. Ejendomsbranchen skal tænke nyt og blive bedre til at tage ny teknologi til sig. Det kan Nadim Stub understøtte, uddyber han.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i Jylland