Morten Hansen, der har været konstitueret administrerende koncerndirektør i MT Højgaard siden midten af november 2019, er blevet fastansat som administrerende direktør og koncernchef.

Bestyrelsen i MT Højgaard Holding meddeler, at Morten Hansen, der har været konstitueret administrerende koncerndirektør siden den 13. november 2019, per dags dato er blevet fastansat som administrerende direktør og koncernchef.

- Morten Hansen har siden konstitueringen fastholdt stabiliseringen af MT Højgaard og gennemført den koncernstrategiproces, der blev igangsat af bestyrelsen i efteråret. Desuden har Morten Hansen med sin stærke baggrund i bygge- og anlægsbranchen og CFO Martin Solberg udviklet et forbilledligt og stærkt samarbejde. Det er derfor bestyrelsens opfattelse, at Morten Hansen er den helt rigtige til at stå i spidsen for en langsigtet, bæredygtig videre udvikling af MT Højgaard-koncernen, siger formand for bestyrelsen, Carsten Dilling.

SENIOR-boliger og seniorkollektiver - ideer, udvikling og byggeri. Konferencen afholdes d. 28. april 2020.

Direktionen i MT Højgaard Holding Aog MT Højgaard-koncernen udgøres herefter af administrerende direktør og koncernchef Morten Hansen og CFO Martin Solberg.

Morten Hansen udtræder ved sin tiltræden som administrerende direktør og koncernchef af bestyrelserne i MT Højgaard Holding og MT Højgaard.

I forbindelse med sin tiltræden tildeles Morten Hansen en betinget aktieoption, der giver ret til at købe aktier i selskabet fra MT Højgaard Holding A/S for et beløb på minimum 10 millioner kr. og op til 15 millioner kr. CFO Martin Solberg tildeles samtidig en betinget aktieoption på lignende vilkår, der giver ret til at købe aktier for et beløb på minimum 1 million kr. og op til 3 millioner kr., oplyser MT Højgaard.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i København frem til 2030

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND