Advokatselskabet Molt Wengel udvider nu deres internationale hold med 2 nyansættelser for at kunne følge med den stigende efterspørgsel.

Der er travlt hos Molt Wengel, der håndterer alt fra udbud og kontrakter til juridiske tvister, for de seneste 5 år har advokaterne på Østerbro  4-doblet medarbejderstaben. Og de er ikke færdige.

Den 1. oktober 2021 tiltrådte advokat Steffen Hebsgaard Muff og den 1. december 2021 tiltrådte Niels W. Brorson, der byder ind med henholdsvis 10 og 20 års erfaring med entrepriseret.

Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 10. maj 2022.

- Vi er blandt de førende i entrepriseret i Danmark, hvad end det gælder det offentlige eller private område. Med konsolideringen af vores internationale entrepriseafdeling er det også ambitionen at indtage samme position i større dele af verden. Og med de 2 kloge, internationalt erfarne kræfter ombord er vi tættere på end nogensinde før, mener Anne Katrine Schjønning, der er administrerende direktør i Molt Wengel.

I de sidste 20 år har Niels W. Brorson haft hænderne nede i planlægning, forhandling og eksekvering af internationale bygge- og anlægsarbejder inden for energisektoren herunder on- og offshore olie og gas og senest indenfor vedvarende energiprojekter, som onshore sol- og vindfarme i USA for Copenhagen Infrastructure Partners. Han sad også en i periode som chefjurist for Maersk Olies operation i ørkenstaten Qatar og behandlede flere internationale tvister, kontraktudbud og forhandlinger.

Også Steffen Hebsgaard Muff kommer med masser af erfaring i baggagen. Han har ligeledes baggrund inden for international entrepriseret, hvor han har arbejdet med blandt andet kontraktforhandling, behandling af internationale tvister, sø- og havret samt dansk entrepriseret. Det har han gjort for en lang række virksomheder, der tilsammen giver ham et imponerende CV, der blandt andet tæller Njord, Bladt Industries og Bech-Bruun.

Jylland: Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 2. februar 2022.

Det går generelt ikke stille for sig hos Molt Wengel. Advokatselskabet oplever en stigende efterspørgsel fra deres kunder til planlægning af strategi og rådgivning.

Molt Wengels internationale entrepriseafdeling tæller aktuelt 8 - snart 10 - advokater. Selvom det ikke er nyt for advokatselskabet at se ud over landets grænser, betragter de det stadig blot som begyndelsen på deres styrkede indsats for det internationale entrepriseområde. De ser nemlig ind i at udvide yderligere med endnu flere profiler.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder