Coronakrisen sætter pres på sundhedsvæsenets faciliteter, og modulleverandør øger derfor kapaciteten for at stille moduler til rådighed.

Coronakrisen sætter stort pres på det danske og nordiske sundhedsvæsen. Derfor har modulleverandøren Adapteo nu leveret midlertidige modulløsninger til en række danske regionshospitaler. Modulerne bliver brugt til screening af patienter og administration samt indkvartering af sundhedspersonale.

- Vi gør alt, hvad der står i vores magt, for at håndtere situationen på den bedst mulige måde for vores medarbejdere, kunder og for samfundet. Vi er en anerkendt partner i udviklingen af social velfærd, og vi føler et stort ansvar for at hjælpe og bidrage til denne ekstraordinære situation, hvor mange patienter har brug for ekstra lægehjælp, fortæller Philip Isell Lind af Hageby, president og administrerende direktør hos Adapteo Group.

Container- og modulbyggeri - økonomi, tidsplaner, udfordringer og markedsbehov. Konferencen afholdes d. 15. september 2020.

De seneste dage er Adapteos modulløsninger blevet leveret til regionshospitalerne i Randers, Køge, Roskilde og Aabenraa. For Regionshospitalet Randers fik Adapteo opgaven klokken 14, og klokken 20 selvsamme aften var modulerne leveret og monteret.

- At levere fleksible modulløsninger, hvor sundhedspersonale kan behandle syge patienter i et godt arbejdsmiljø, er vigtigt for os – både som virksomhed og som mennesker, der arbejder i Adapteo. Vi har stadig enheder på vores varelager, og vi er klar til at sende modulerne ud med det samme til dem, der har brug for dem, fortæller Mads Blom, administrerende direktør hos Adapteo Danmark.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den nye Planlov KURSUS