Den nye møbelkæde, der nu er oppe på 6 butikker, ekspanderer i styrtende tempo, og inden for et par måneder kan kædens 9. butik slå dørene op.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har præsenteret de nuværende lejemål i Sønderborg og Aabenraa for Living-Room og siden fået til opgave at finde møbelkædens næste mange lokationer. Living-Room åbnede en ny butik i Nykøbing Falster torsdag den 29. april, og over de næste par måneder åbner de også i Esbjerg, Holstebro og Fredericia.

De 2 fynboer Jesper Bjørnestad og Michael Krarup, som fra 2000 til 2004 havde møbelforretningerne M og M Lagersalg sammen, står bag Living-Room.

- Vi har fundet et hul i markedet, og vi kan holde omkostningerne nede, da Michael har gode kontakter til møbelproducenter på Bali. Derudover vil vi skabe en nærværende butiksoplevelse for kunderne, og derfor indretter vi ikke som de klassiske møbelbutiks-labyrinter, men holder os derimod til mindre lejemål mellem 400-700 kvm, siger Jesper Bjørnestad.

Erhvervslejelovens nye regler og krav. Kurset afholdes d. 1. september 2021.

Living-Room består af butikker i Odense, Taastrup, Aalborg, Sønderborg, Aabenraa og nu også Nykøbing Falster. Møbelkæden har planer om at åbne mellem 12 og 15 butikker i løbet af 2021 og 35 butikker inden for 3 til 5 år. For at nå målet er det centralt at finde de helt rigtige lokationer, og den opgave har Living-Room givet til EDC Erhverv Poul Erik Bech.

- Living-Room har lejet sig ind i nogle gode lejemål, der passer perfekt til deres koncept. Lejemålet i Sønderborg er 462 kvm og ligger i centrum af byen på Perlegade 34, imens butikken i Aabenraa er 427 kvm og ligger på Løgumklostervej 138 ved siden af Ilva og tæt på Jacobsens Møbler, Svane Køkken og Ønskebørn. I Nykøbing Falster er de flyttet ind i Guldborgsundcentret i et stort lokale, hvor BabySam før holdt til. De kommende adresser vil jeg lade dem selv løfte sløret for, men jeg kan sige så meget, at de også er optimale i forhold til Living-Rooms behov, siger partner Brian Pedersen fra EDC Erhverv i Sønderborg.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND