Efter 8 måneder på markedet er et af Danmarks dyreste sommerhuse i Tisvildeleje sat 2,6 millioner kr. ned i pris, så det nu koster 19,9 millioner kr.

Et af landets aktuelt dyreste udbudte sommerhuse er skruet hele 2,6 millioner kr. ned i pris, hvilket vil sige, at du nu kan erhverve det for 19,9 millioner kr. Det skriver boligvisningssiden Boliga.dk.

Ejendommen ligger i Tisvildeleje, der traditionelt trækker liebhaverne til med sin havnære beliggenhed på Sjællands nordkyst.

Netop vandet og skovområdet Tisvilde Hegn fremhæves da også i salgsopstillingen fra liebhavermæglerfirmaet Adam Schnack A/S, der har ejendommen til salg. Af denne fremgår det også, at det sommerhuset ligger på en 2.500 kvm store dobbeltgrund, der foruden selve sommerhuset på 140 kvm tæller et yderligere sommerhus med bad og tekøkken og en stor garage.

"Hovedhuset er opført 1911 og består som en historisk perle for området, hvor husets arkitektoniske formsprog og dets fine detaljer i interiør og rum vidner om en delikat forståelse for balancen mellem nærhed, samvær og luksus. Fra alle steder i huset er der skønne kig til grunden, skoven eller vandet, og alle rum har hver deres særpræg. Musikhuset er opført i 1920 og fungerer i dag som gæstehus, der supplerer anneksbygningen, således at der i alt er 7 soveværelser på ejendommen", skriver mægleren om sommerhuset.

Nyt marked i en krise: Udvikling af ferieområder - nye regler, investeringer og byggeri. Konferencen afholdes d. 1. september 2020.

Tisvildeleje er en del af Gribskov Kommune og her står et gennemsnitligt sommerhus netop nu udbudt til salg for knap 3,2 millioner kr. Det gør kommunen til landets 3. dyreste målt på de kontante udbudspriser. Samme placering indtager Tisvilde-sommerhuset, der altså efter prisjusteringen har skiftet pladsen som landets næstdyreste sommerhus ud med den 3. podieplads.

De 2 sommerhuse, der for øjeblikket er udbudt til salg med højere priser på til salg-skiltet, er et andet sommerhus i Tisvildeleje, der står til 22,5 millioner kr., og et næsten 300 kvm stort hus i Rungsted, der er til salg for 23,9 millioner kr.

Bliver sommerhuset i Tisvildeleje solgt til eller nær sin nye pris på de små 20 millioner kr., bliver det det hidtil dyreste fritidshus solgt på dansk jord i 2020.

Ifølge Boliga.dks salgsprishistorik er den dyreste sommerhushandel, der hidtil er indgået og tinglyst i 2020 nemlig et 165 kvm stort et af slagsen i Skagen ganske, ganske tæt på havet. Sommerhuset blev solgt for 12 millioner kr. efter at have været udbudt til salg i 10 måneder.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS