I alt skal der bygges 400 nye boliger med et samlet omfang på 43.000 kvm for 1,5 milliarder kr. vest for Rismarksvej, hvor nedrivningen af et gammelt militærdepot og garageanlæg er i fuld gang.

Ifølge Fyens.dk bygger Fyens Almennyttige Boligselskab, FAB, de første 76 familieboliger på 60-105 kvm og 24 seniorboliger på 70 kvm samt et fælleshus i området, der udvikles til en ny bydel med navnet Thors Have. De første almene boliger ventes klar i 2022.

Jensen Gruppen ejer det 71.000 kvm store område og står for byggemodning samt nedrivning af de 10.000 kvm store militærbygninger, der frem mod 2026 erstattes af 400 nye boliger. Det er delt op i 9 byggefelter, som hver for sig er sat til salg, skriver Fyens.dk.

ODENSE: de store projekter. Konferencen afholdes den 28. april 2021.

Jensen Gruppen bygger selv 14 rækkehuse i på 90-110 kvm. Det bliver ejerboliger, og de forventes at stå færdige i 2022. De øvrige byggefelter sælges til tæt-lavt byggeri i op til 3 etager.

- Vores ambition er at skabe en bæredygtig bydel i bred forstand, der lever op til Odense Kommunes bystrategi, siger Karsten Hjarnø, administrerende direktør i Jensen Gruppen, til Fyens.dk.

Han forventer i den kommende tid at kunne melde ud om investorer, der køber sig ind i de 6 byggefelter, der stadig er til salg, skriver Fyens.dk.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND