I 2021 blev slægtsgården sat til salg for godt 22 millioner kr., og efter 3 måneder blev den solgt for knap 15 millioner kr. Nu er ejendommen til salg for under 5 millioner kr.

I juli 2021 blev Balstrupgård i den sydøstlige del af Ringsted sat til salg for 22,3 millioner kr., og 3 måneder senere blev ejendommen solgt for 14,85 millioner kr. Nu er den sat til salg for blot 4,75 millioner kr., skriver SN.dk.

Der er dig en god forklaring på det markante prisfald. I oktober 2021 solgte den daværende ejer, Susanne Danvogg, ejendommen til anpartsselskabet Op Ad Jorden ved Jens Julius Lundtorp Olsen som landbrugsejendom med 560.000 kvm landbrugsjord.

Opgradering og optimering af ejendomme. Konferencen afholdes den 7. marts 2023.

Landbrugsjorden er nu udskilt, og ejendommen er blevet sat til salg ved Land & Bolig som en 400 kvm stor villa på en 10.600 kvm stor grund.

Ulrich Hjort Hansen fra ejendomsmæglerfirmaet Land & Bolig melder om stor interesse for ejendommen, selvom den har brug for en kærlig hånd.

– Derfor skal køberne være nogle, der vil noget og kan se mulighederne. Det er også nogle, der skal have noget likviditet, for med istandsættelse bliver det måske 7 eller 9 millioner kr., siger Ulrik Hjort Hansen til SN.dk.

Ifølge ejendomsmægleren rummer ejendommen udviklingsmuligheder. Den kan eksempelvis udvikles til til boliger og dels til erhverv.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse