Det internationale ejendomsudviklings- og investeringsfirma, MG Real Estate, opfører det næsten 80.000 kvm store MG Park Fredericia i Taulov ved Fredericia. Fremtidens moderne logistikcenter vil huse op til 9 virksomheder. Colliers og CBRE er mæglere på sagen.

MG Park Fredericia bygges midt i et af Danmarks centrale placeringer for distribution og logistik på en grund ved E20 og E45 med kort afstand til både godsterminal og havne. MG Park Fredericia kan anvendes til diverse forretningsformål, herunder logistik, e-handel, distribution og produktionsvirksomheder, oplyser MG Real Estate.

- Vi er rigtig glade for, at MG Real Estate har valgt at investere i Fredericia Kommune og med MG Park Fredericia bidrage til den gode udvikling i vores lokalområde. Fredericia har konsolideret sig som et multimodalt knudepunkt for transport, og vi er de seneste år lykkedes rigtig godt med at tiltrække nye transport-og logistikvirksomheder. Jeg ser frem til at byde MG Real Estate velkommen og vise dem, hvad Fredericia har at tilbyde, siger borgmester i Fredericia Kommune, Jacob Bjerregaard (S).

MG Real Estate fremhæver deres fokus på bæredygtighed, som et af organisationens centrale søjler.

Vejles store projekter. Konferencen afholdes d. 5. november 2020.

- Vores vision er at bidrage til udviklingen af et grønnere samfund for fremtidige generationer og via vores bæredygtige byggeri reducerer vi fodaftrykket af vores ejendomme. Kombineret med vores topmoderne lager muligheder samt velplaceret lokation er vi overbeviste om at MG Park Fredericia bliver en kæmpe gevinst for både virksomheder og indbyggere i Fredericia kommune, udtaler CCO for Holland og de Nordiske lande, Anton Van Vlerken, hos MG Real Estate.

MG Real Estate har allerede i en årrække bevist deres kompetencer på det danske logistikmarked gennem bebyggelsen af Greve Distributions Center (GDC) som startede ultimo 2017. GDC består nu af 30.000 kvm færdigbygget lager faciliteter, indrettet med en avanceret og fleksibel lagerløsning med mulighed og plads til at udvide, når det er nødvendigt for de virksomheder, der lejer sig ind.

- Den stigende interesse for moderne logistik- og lagerbyggerier i Danmark gør vi fortsætter vores strategiske tiltag iht. spekulativt byggeri både i GDC samt MG Park Fredericia. Trods nedlukningen af det danske samfund under covid-19 krisen har vi forsat oplevet stor aktivitet fra potentielle lejere. Vi er derfor fortrøstningsfulde for fremtiden og ser med stor spænding frem til første spadestik ved MG Park Fredericia i den nærmeste fremtid, siger Commercial Manager Nordics, Christopher Wiingaard Thomsen, hos MG Real Estate.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS