Mette Seiding bliver administrerende direktør i JJW Arkitekter efter Nina Kovsted Helk, som flytter til Realdania.

Mette Seiding har været partner i Dall & Lindhardtsen og kommer fra et job som tegnestuechef hos Arkitema. Mette Seiding har stor erfaring i ledelse og tegnestuedrift, hvilket giver hende det rigtige afsæt til at fortsætte og forædle den nuværende ledelseslinie hos JJW – og videreudvikle sit eget faglige ståsted.

- Vi glæder os til at byde Mette ind i direktionen, hvor hun har meget at byde ind med på alle vores tre bundlinier – den sociale, den faglige og den økonomiske – så vi ser frem til i fællesskab med hende, at styrke vores ledelsesplatform, udtaler Ole Hornbek, partner, kreativ direktør.

NB! Vedvarende energi og optimering af byg og ejendom. Kurset afholdes d. 5. marts 2019.

Mette Seiding kommer fra den 1. december til st stå i spidsen for hele den administrative del af Frederiksberg tegnestuen, som har 80 ansatte og dermed er en af Danmarks større tegnestuer.

JJW arbejder med arkitektur ud fra begrebet “særliggørelsen af det almindelige”, hvor bæredygtighed og demokratisk arkitektur, er nøgleord. JJW opererer bredt indenfor arkitektfaget med Skoler, Boliger og Erhvervsbyggerier som fokusområder, samt afdelinger for indretning og landskab.

- Jeg glæder mig meget til at fortsætte JJWs organisatoriske strategier, og bruge min baggrund som partner og tegnestuechef til at understøtte virksomhedens faglige og forretningsmæssige resultater, siger JJWs nye administrerende direktør.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND