Erhvervsmæglerfirmaet Metropol Erhverv byder Anders Rom velkommen som associeret partner. Han har blandt andet en fortid hos CBRE.

De seneste år har Anders Rom været ansat som associate director ved CBRE Denmark med rådgivning af danske samt udenlandske kunder. Han er ejendomsmægler samt valuar og har 15 års erfaring som ehvervsmægler indenfor alle segmenter i branchen. Tidligere har han arbejdet for Thorkild Kristensen Erhverv.

Anders Rom forklarer at han er meget glad for i dag at være en del af holdet ved Metropol Erhverv, og han ser frem til at løse nye transaktioner. Han oplyser desuden, at han ser frem til at bidrage med sin erfaring inden for transaktioner af investeringsejendomme samt byggeprojekter og udviklingsejendomme og skabe den gode dialog.

Jylland: Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 14. september 2021.

- Vi ser Anders som en ny stærk profil i vores team. Han har et indgående kendskab i branchen, som kan udvide og udbygge vores område såvel geografisk som fagligt. Vi ønsker desuden at styrke vores ekspertise og berøringsflade i markedet, udtaler partner Henrik Nørmølle ved metropol erhverv.

Metropol Erhverv er et proaktivt uafhængigt erhvervsmæglerfirma med særligt fokus på transaktioner indenfor investeringsejendomme og udviklingsprojekter.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS