Mayland Holding CPH har købt kursuscentret Smålandshavet i Karrebæksminde med et areal af Grundareal 17.645 kvm. og 8.353 kvm eksisterende bygninger. Projektplanerne indeholder bl.a. udvidelse af hotelkapaciteten, nyt restaurantkoncept og ferie- fritidsoplevelser.

Vi er meget glade for, at det lykkedes for os at erhverve Smålandshavet af fagforeningen 3F med overtagelse den 1. september 2024, så vi kan videreføre og udvikle stedet til gavn for både Karrebæksminde og hele Næstvedområdet, siger Anders Mayland, direktør hos Maycon, der ejes 100 procent gennem Mayland Holding CPH, og fortsætter: Med genfødsel af Smålandshavet understøtter vi Næstved som en oplevelsesbaseret ferie- og fritidsdestination. Sammen med Bjarne Mayland, projektudvikler hos Maycon, har de stået for udvikling af et nyt feriekoncept på Smålandshavet, som i løbet af det kommende år skal få området til at summe af aktivitet fra hotel, hverdagsliv, seniorer, ferieliv og restaurationsbesøg i såvel den maritime ramme i Karrebæksminde som i Næstved med sit charmerende byliv. Begge steder tilsat et pust af historiens vingesus.

Konceptudviklerne prioriterer, at feriekonceptet skal være med til at binde hele området sammen for dermed at tiltrække gæster fra nær og fjern

Projektplanerne indeholder også etablering af konceptrestauranter, iskiosk, strandcafé og lignende, der tiltrækker folk til lystbådehavnen ved Søfronten og gør Smålandshavets hotel/ferielejligheder til et attraktivt udflugtsmål for hotellets gæster, de lokale og for sejlere i området. Helt enkelt, skal Smålandshavet Hotel og Ferielejligheder fremstå som et fælles eventhus, hvor reception, brasserie, beach bar, konference faciliteter og fællesområder byder på både gastronomiske oplevelser og oplevelser, der efterlader så gode minder, at man anbefaler stedet til andre, ligesom der også er stor mulighed for et gensyn.

Både Anders og Bjarne Mayland er enige om, at Smålandshavet skal opgraderes for dermed at kunne tilbyde gæsterne moderne faciliteter i både nuværende og nyopførte hotelværelser med flere sengepladser, ferieboliger og hostel-værelser. De udendørs fællesarealer vil ligeledes blive opgraderet.

Projektet udvikles i faser for at sikre en optimal udviklingsperiode og dermed fortsat brug i byggeperioden.

Vi har øje for alle interessenters ønsker og behov og vælger altid fuld åbenhed omkring vores projekter med en betydelig grad af borgerinddragelse, så vi sikrer, at alle bliver hørt. Denne tilgang betyder, at vi kommer meget tæt på lokalområdet, og at det i høj grad bliver et fælles projekt med forvaltningen, politikere, forretningsdrivende og andre interessenter, så vi sammen får virkeliggjort planerne for ejendommen og for området, siger Anders Mayland, der tillige oplyser, at man vil invitere til informationsmøde i begyndelsen af juni. Fra dette møde regner man med at få mange ideer, som kan indarbejdes i projektet.

 


Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Afholdes 3. december 2024

Klokken 09.00 - 12.35

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

Tiden er løbet fra mange centrale byrum og gågader. Butikkerne står tomme og folk finder andre steder at færdes og handle i. Det har fået flere byer til at satse på revitalisering af bymidter og de centrale handelsgader.

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS