Bestyrelsen i MT Højgaard Holding har ansat Martin Stig Solberg som CFO og medlem af direktionen i MT Højgaard Holding med tiltrædelse senest den 1. august 2019.

Martin Stig Solberg er 44 år og har senest været CFO for ISS i Holland. Forud arbejdede han 22 år i FLSmidth-koncernen, hvor han var ansat i ledende stillinger med både kommercielt ansvar og fokus på finans, projektledelse, risikostyring og restrukturering.

- Vi ser frem til samarbejdet med Martin, der har den helt rette kombination af stærke finansielle kompetencer og omfattende erfaring med ledelse, finansiering og styring af komplekse projekter. Som forretningsorienteret CFO vil Martin yde et stærkt bidrag til den igangværende revitalisering af MT Højgaard-koncernen, siger Carsten Dilling, formand for bestyrelsen i MT Højgaard Holding.

Martin Stig Solberg er uddannet cand.merc.aud. fra Copenhagen Business School og Executive MBA fra SIMI samt sergent fra Flyvevåbnet.

NB! Vejle: De store projekter, byggeri for 30 milliarder. Konferencen afholdes d. 26. marts 2020.

I FLSmidth-koncernen havde Martin Stig Solberg fra 2003-2019 lederstillinger som henholdsvis Senior Vice President og Global Head of FLSmidth Automation, CEO for FLSmidth Wadgassen Materials Handling og CFO i FLSmidths store indiske datterselskab. Forud var han ansat som blandt andet Controller, Finance Manager og CFO i koncernens datterselskaber og forretningsenheder.

Martin Stig Solberg vil udgøre direktionen i MT Højgaard Holding sammen med adm. koncerndirektør Anders Heine Jensen. Martin Stig Solberg afløser Egil Mølsted Madsen, der som meddelt den 28. marts 2019 har søgt nye udfordringer uden for koncernen.

- Jeg ser frem til at blive en del af MT Højgaard-koncernen. Jeg trives i krydsfeltet mellem ledelse af transformationer og økonomistyring, og med min baggrund i FLSmidth har jeg en naturlig interesse for styring af store, komplekse projekter. Jeg glæder mig til at understøtte forretningen ved at være med til at optimere processer, procesudførelse og organisering yderligere, så vi får en endnu bedre balance mellem salg, projekter, risikostyring og økonomi, siger Martin Stig Solberg.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter