For 5 år siden havde Frandsen El 112 ansatte. I år beskæftiger virksomheden 201 medarbejdere. Og netop medarbejderne spiller en vigtig rolle for vækst og overskud.

Elinstallationsvirksomheden Frandsen El har netop offentliggjort årsregnskabet for 2018-19. Atter engang viser tallene positive takter for Glostrupvirksomheden, der leverer en bruttofortjeneste på 94,5 millioner kr.

- Vi er meget tilfredse med vores årsregnskab. Hos Frandsen El lægger vi stor vægt på vores service til kunder, og det opnår vi ved at have meget loyale og dygtige medarbejdere. De spiller en afgørende rolle i vores vækst og fremgang, siger ejer og administrerende direktør hos Frandsen El, Peter Frandsen.

Gennem de seneste 5 år har virksomheden budt næsten 100 nye medarbejdere velkommen. Og netop medarbejderne spiller en vigtig rolle for vækst og overskud, fastslår Peter Frandsen.

- Vores medarbejdere er helt afgørende for Frandsen El. Vi gør meget ud af at introducere nye medarbejdere til vores måde at arbejde på og vores kultur. En flad organisation, positiv indstilling til hinanden, nærvær og tillid er helt grundlæggende for os, siger Peter Frandsen.

- Desuden har vi en mentorordning, og vi går langt for at inkludere medarbejdere, der af forskellige årsager har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet. Endelig har vi mange lærlinge, lige nu omkring 60. Vi uddanner hvert år 10-12 lærlinge, og de fleste fortsætter hos os, uddyber han.

TRÆ - etagebyggeri - udfordringer, løsninger og god økonomi. Konferencen afholdes d. 16. april 2020.

Det seneste regnskab viser en bruttofortjeneste på 94,5 millioner kr. mod 79,9 millioner kr. året før og et resultat før skat på 13,2 millioner kr. mod 8,2 millioner kr. året før. Det giver en overskudsgrad på 14 procent mod 10,2 procent året før.

De flotte resultater skyldes foruden medarbejderfokus også opkøb af mindre virksomheder og gode kunderelationer.

- Vi har de seneste år opkøbt flere mindre virksomheder, der har medvirket til vores fremgang. Det er dog mindst lige så vigtigt at have fokus på alle vores eksisterende kunder, da der er store muligheder for at udvikle på kundernes engagement. En kunde som får etableret sikring med vores hjælp, har måske også brug for energirenovering. Og en projektkunde kan føre en serviceaftale med sig, siger Peter Frandsen.

I Peter Frandsens tid som elinstallatør har han oplevet en branche i rivende udvikling. Og alt tyder på, at tendensen vil fortsætte.

- Elbranchen er i konstant udvikling, og vi vil komme til at se, at grøn omstilling, IoT, digitalisering og øget videoovervågning giver nye udfordringer og opgaver. Elektrikerfaget har altid været spændende, og jeg er overbevist om, at det fortsætter, siger Peter Frandsen.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Ny udbudslov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter