Lokalplanen for at et 250.000 kvm stort areal i Funder, hvor udvikler fra Nykøbing Mors vil bygge 270 boliger, sendes i høring.

Selskabet WWW Ejendomme ved Mogens Poulsen ejer det store areal, hvor der planlægges 270 boliger. Det 250.000 kvm store areal omfatter den nordlige del af Funder Bygade og Funder Kirkevej samt tilstødende markarealer mod nord, som i dag fremstår som dyrket agerbrug.

- Det er et meget stort areal med plads til 270 boliger i det nordlige Funder, der bringes i spil, sagde formand for Plan- og Miljøudvalget, Hans Okholm (SF) på byrådsmødet den 27. januar 2020, hvor politikerne besluttede at sende lokalplanforslaget i høring.

Randers: De store projekter 2020-2030. Konferencen afholdes d. 2. april 2020.

- Det er afgørende i forhold til, hvor meget Funder er vokset gennem den seneste år, sagde udvalgsformanden videre.

En del af området udlægges til 65-70 parcelhuse, mens der i de andre byggefelter kan opføres 200 rækkehuse eller lignende.

Lokalplanområdet omfatter også den nordlige del af Funder Bygade/Funder Kirkevej, der er udlagt til centerformål. Teknik- og Miljøafdelingen har modtaget et konkret ønske om udvikling af ejendom på Funder Bygade 10 til centerfaciliteter i form af boliger og restaurant/butik.

Det er indarbejdet i lokalplanen, hvoraf det fremgår, der maksimalt kan etableres 3 butikker med en størrelse på højst 330 kvm for hver butik indenfor centerområdet. Det samlede maksimale bruttoareal for udvalgsvarebutikker er 1.000 kvm.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Fremtidens betonbyggeri