Én køber var alt, der skulle til. Alle byggeretterne ved Østerbro 41, også kaldet Østerlunden, er netop blevet solgt til en lokal investor. Odenses nye grønne bydel vil derfor meget snart ikke kun være en illustration, men derimod blive et eksklusivt område med 34.500 kvm boliger i Odense C.

Helhedsplanen for området er lavet, projektgrunden er blevet købt, og meget snart vil Østerbro være det nye hippe sted i Odense. Allerede sidst på året vil området være fyldt med håndværkere, der skal bygge de mange eksklusive boliger.

Salgsprocessen betegnes som værende foregået meget positiv, hvor der har været flere interesserede aktører i spil. Derudover har Nybolig Erhverv Odense, der har forestået salget af projektgrunden, haft et meget konstruktivt og godt samarbejde med Coop Invest.

- Vi er positive over, at det er lykkedes at sælge grunden til kun én køber, da det er med til at sikre en god byggemodning. Herudover bliver det ligeledes nemmere at få skabt den røde tråd i byggeprocessen, udtaler direktør Bent S. Jensen, Nybolig Erhverv Odense.

NB! Middelfart - udvikling og investeringer for 5 milliarder 2017-2027. Konferencen afholdes d. 5. oktober 2017.

Østerbro er et område med historie, og det var også tilbage i 1900-tallet, at FDB- Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger- købte grunden. Dengang skulle grunden bruges til et lille møbeludsalg samt til lager- og administrationsbygninger, men i dag er netop disse faciliteter blevet revet ned for at kunne bygge Odenses nye grønne bydel på 34.500 kvm boliger.

Hos COOP har man formået at binde det gamle erhvervsområde sammen, og området udvikles med langsigtede løsninger, der vil være med til at skabe merværdi for de kommende brugere i området. Herudover har området en meget velfungerende infrastruktur, hvor kommende beboere får 1,5 kilometer til Odense Banegård, 1,5 kilometer til gågadesystemet, Brandts Klædefabrik og Kongens Have samt mulighed for at komme på E20 på cirka 10 minutter. Dette er ligeledes med til at gøre det nye område meget attraktivt.

Østerlunden_Boliger i Odense_Nybolig from Uffe Bengaard on Vimeo.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked