Lokal tømrer-, snedker- og blikkenslagervirksomhed står bag projekt med 58 boliger på en 7.600 kvm stor grund midt i Haderslev.

Virksomheden Cawo og Karsten Paulsen vil ifølge JyskeVestkysten bygge 58 lejeboliger i forskellige størrelser på 3 matrikler, som parterne ejer øst for Teaterstien midt i Haderslev.

Vejle: De store projekter. Konferencen afholdes den 10. marts 2022.

- Boligmassen i centrum er af ældre dato, og du skal på havnen for at finde nye lejeboliger, og vi ved, at mange gerne vil leje, så vi mener, at der er et marked for lejeboliger i den indre by, siger John Carstensen fra Cawo til JyskeVestkysten.

Han påpeger, at det endnu ikke ligger helt fast, at der bliver tale om lejeboliger på den 7.600 kvm store grund, hvor planen er at opføre 5 bygninger i 4 etager. De øverste etager i forbindelse med samtlige bygninger har indrettet taghaver og depo-trum på den øverste etage. Der er således opholdsarealer på tagene.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes 17. november 2021.

Ifølge JyskeVestkysten har Cawo tidligere været med til at udvikle sommerhusområder, men det er første gang, at den 40 år gamle tømrer-, snedker- og blikkenslagervirksomhed med base øst for Haderslev investerer i bynære boliger.

Politikerne i Udvalget for Plan og Miljø har godkendt, at der sættes gang i arbejdet med at udarbejde en lokalplan for projektet, der vurderes at være i overensstemmelse med Forslag til Kommuneplan 2021-2033, hvor området er udlagt til centerområde med mulighed for etageboligbebyggelse. Lokaplanen ventes endeligt vedtaget i marts 2022.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030