Logicenters opfører et 35.000 kvm stort logistikcenter i Køge for PostNord. Ejendommen forventes at stå klar til indflytning i efteråret 2021.

Logicenters har indgået en aftale med Nordens største TPL-operatør, PostNord TPL, om at opføre og udleje en 35.000 kvm topmoderne, miljøvenlig logistikejendom i Køge.

- Vi er glade og stolte over at udvide vores samarbejde med PostNord. Vi ser det som et bevis på, at vi tilbyder attraktive og moderne logistikejendomme i topklasse og er overbeviste om, at PostNord vil trives i det nye anlæg. Aftalen viser samtidig vores fulde kompetencer, idet vi selv vil være entreprenører ved opførelsen af den nye ejendom, siger Matthias Kettelhoit, chef for Logicenters.

TRÆ - højhusbyggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes d. 24. september 2020.

Logicenters er frontrunnere inden for udviklingen af bæredygtige logistikejendomme med lavt CO2 og lavt energiforbrug. Den nye ejendom vil derfor blive opført med stort fokus på bæredygtighed og blive BREEAM-certificeret efter strenge internationale miljø-standarder. Blandt andet vil bygningen blive forberedt til at kunne bære et fuldt solcelleanlæg på taget, som vil kunne dække hele ejendommens energiforsyning.

- Vi har haft en positiv, hurtig og professionel dialog med Logicenters gennem hele aftaleprocessen, og vi er trygge ved at have med en samarbejdspartner med lang og solid erfaring i at etablere effektive logistikejendomme, siger Håkan Lindberg, ceo for PostNord TPL i Danmark.

Logicenters udvikler og ejer logistikfaciliteter i hele Norden og råder over 1,3 millioner kvm logistikplads. Selskabet, der blev blev grundlagt af NREP i 2015, har specialiseret sig i moderne logistik.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032