LM Byg har underskrevet kontrakt på et nyt medicinalbyggeri i Søborg. Byggeriet af råhuset til AGC Biologics nye fabrik skal bygges på mindre end 1 år.

Det danske entreprenørselskab LM Byg får entreprenøren storentreprisen på byggeriet af 18.000 kvm råhus til det milliardstore medicinalbyggeri for AGC Biologics i Søborg. Det 4 etager høje råhus skal stå klar i sommeren 2022.

. Det er en stor udfordring at opføre så stort et etageareal på så kort tid, men gennem vores mange års erfaring og specialisering inden for beton- og råhusarbejde er vi i stand til at kunne levere hurtigt. Vi bliver valgt til denne type opgaver, fordi vi formår at skabe enkle løsninger på komplicerede udfordringer, siger Per Semmling, administrerende direktør i LM Byg.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 18. januar 2022.

Byggeriet er en udvidelse af AGC Biologics produktionsanlæg i Danmark og indebærer blandt andet kontorer, produktions- og laboratoriefaciliteter.

Det nye byggeri består af 2 bygninger på 4 etager med kontor, parkeringskælder, forbindelsesgang på 1. sal, lager, produktion, teknik og laboratorie. AGC Biologics er bygherre på projektet.

- Med den stramme tidsplan var det alfa omega at finde en samarbejdspartner, der har bevist, at de kan levere de rette løsninger til tiden. Vi er glade for det samarbejde med LM Byg, som vi har haft i tilbuds- og kontraheringsfasen. Projektet er allerede gået i gang, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, siger Morten Vilstrup hos AGC Biologics.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS