LM Byg leverer i renskabsåret 2020/21 det bedste resultat nogensinde, og omsætningen lander på 569 millioner kr.

LM Byg bygger videre på sidste års vækst og har netop afleveret et regnskab for 2020/21, der lever op til virksomhedens langsigtede mål. Omsætningen lander på 569 millioner kr., resultatet før skat på 44 millioner kr. og overskudsgraden på 7,8 procent.

- Vi er meget tilfredse med, at det igen lykkes os at levere et godt resultat. Vores fokus på råhus-byggeri har fortsat øget vores markedsandele og ført til, at vi er blandt de førende råhus-entreprenører. Der er en tydelig efterspørgsel efter vores kompetencer i markedet, hvilket også reflekteres i årets resultat, fortæller LM Bygs administrerende direktør, Per Semmling.

Strategiske partnerskaber. Konferencen afholdes den 11. november 2021.

Pihl Koncernen har netop offentliggjort deres årsregnskab, som viste et rekordresultat, og LM Bygs resultat bidrager derfor positivt til Pihl Koncernens samlede fremgang.

LM Byg vil fortsat have fokus på råhusbyggeri i egenproduktion, herunder også inden for træbyggeri og øvrige bæredygtige løsninger. LM Byg er lige nu i gang på flere store byggerier, som Kaktustårnene og BørneRiget, hvor især deres råhuskompetencer har gjort sig gældende.

Året har været præget af coronapandemien, som har resulteret i prisstigninger på de mest brugte materialer og leveringsudfordringer, som ikke er set tilsvarende i mange år.

Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 19. januar 2022.

- Væksten og den flotte fremgang er opnået gennem en effektiv projekt- og risikohåndtering i alle projektfaser og er i høj grad båret af alle vores mange dygtige medarbejdere, som har ydet en meget flot arbejdsindsats og en hel særlig indsats under COV1D-19 pandemien, hvor det er lykkedes at have næsten fuld fremdrift på alle byggepladser, siger Per Semmling.

LM Byg har fortsat fokus på råhusbyggeri og alle entrepriseformer, hvori der indgår råhusbyggeri. Herudover vil LM Byg have fokus på hoved- og totalentrepriser inden for byggeri og infrastruktur. Enten i eget regi eller i konsortiesamarbejde med koncernens øvrige selskaber eller i regi med udvalgte samarbejdspartnere, herunder Pihlkonsortiet med Pihl & søn og M.J. Eriksson, BNS Konsortiet og LM Byg konsortiet med MJ Eriksson.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens