Link Arkitekturs ambition er at være "early adopter" til ny teknologi og styrker nu virksomhedens satsning inden for digital udvikling. For at være i front rekrutteres yderligere fageksperter inden for parametrisk design i Danmark, Norge og Sverige. Derved løftes ansatte frem til et fælles skandinavisk nyetableret digitalt kompetencenetværk.

Link vil have en offensiv teknologiudvikling i de kommende år og forfølger en ambitiøs digital strategi, som kræver øget spidskompetence inden for parametrisk design og BIM.

Med øget fokus på bæredygtighed og effektivisering i branchen er målet at skabe merværdi for kunderne og samtidig fremme arkitektonisk kvalitet i projekterne. Ved hjælp af parametrisk design kan kunden præsenteres for optimale forslag og på et tidligt tidspunkt sikre, at alle parametre opfyldes i tråd med bæredygtighedsmål og kundernes krav.

Almene boliger: store projekter. Konferencen afholdes den 11. maj 2021.

- Link er allerede i spidsen for digitalisering generelt, især BIM og parametrisk design. Vi følger nøje hvordan vores fagområde formes i de kommende år. Link er en solid kompetencevirksomhed med vores 500 medarbejdere i Skandinavien og ønsker at skabe udvikling indenfor digitalisering i fremtiden. Med et højt tempo af innovation bidrager vi til at lægge grundlaget for en bæredygtig samfundsarkitektur, forklarer Martha Bergh Lunde, COO i Link Arkitektur.

Kompetencenetværk for digitalisering rekrutterer repræsentanter på tværs af teams og fagområder i Skandinavien. Link Afrkitektur vil udvikle medarbejdernes kompetencer til at opnå mål defineret i strategien. Derudover går arkitektvirksomheden aktivt ud og rekrutterer specifik faglig kompetence, for fremover at samle satsningen sammen med eksisterende intern kompetence.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS