Laura Lindahl blev ikke blev genvalgt til Folketinget ved det seneste valg. Nu er hun blevet ansat som direktør i Dansk Facilities Management netværk.

Laura Lindahl er per 1. september 2019 ansat som ny direktør i foreningen Dansk Facilities Management netværk. DFM netværk samler driftsherrer, rådgivere og leverandører inden for Facilities Management-branchen i Danmark.

- Med valget af Laura Lindahl får vi en skarp politisk profil, som er vant til at sætte dagsordenen og arbejde med komplekse fagområder. Laura er fuld af nye ideer, har et stort netværk og vil medvirke til at give DFM netværk en vigtig stemme i samfundsdebatten, siger Flemming Wulff Hansen, formand for DFM netværk.

Laura Lindahl var blandt de medlemmer af Liberal Alliance, der ikke blev genvalgt til Folketinget ved det seneste valg.

- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for et stærkt netværk i branchen og til at styrke branchens stemme i den offentlige debat. Vi skal sætte emner som uddannelse og mangel på arbejdskraft højere op på den politiske dagsorden til gavn for branchen og samfundet som helhed. Det bliver spændende, siger Laura Lindahl.

NB! Energioptimering og vedvarende energi i byggeprojekter. Konferencen afholdes d. 1. oktober 2019.

Laura Lindahl er endvidere medlem af kommunalbestyrelsen på Frederiksberg samt medlem af bestyrelsen i Wonderful Copenhagen. Laura Lindahl er 36 år, uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School og bor med sin familie på Frederiksberg.

Om DFM netværk og Facilities Management
DFM netværk har eksisteret siden 1991. Medlemmerne af det faglige netværk repræsenterer et bredt udvalg af både private og offentlige virksomheder, som arbejder med Facilitites Management (FM). Foreningen formidler faglig viden om FM gennem en lang række af aktiviteter - heriblandt medlemsmøder, konferencer, kurser og netværksgrupper.

FM er en ledelsesdisciplin, der handler om drift, udformning og udvikling af bygninger og infrastruktur således, at rammerne understøtter virksomhedens kerneaktivitet og giver værdi for både mennesker og forretning.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS