De 2 møbelkæder Ilva og IDÉmøbler skal fremover skal drives under samme navn. Kædernes administration er allerede lagt sammen.

Selskabet IDdesign, der står bag kæderne Ilva og IDÉmøbler, har nu valgt at videreføre de 2 kæder under samme navn, så alle butikker i fremtiden kommer til at hedde Ilva. For knap 1 år siden besluttede IDdesign at lægge administrationen af de 2 kæder sammen.

- Det har været en svær beslutning på den måde, at der selvfølgelig er mange danskere, der er glade for deres lokale IDÉmøbler, og at vores mange dygtige medarbejdere har et positivt forhold til navnet. Omvendt kan vi nu samle det bedste fra IDÉmøbler og Ilva i én kæde og kaste alle vores kræfter i udviklingen af Ilva. Jeg er sikker på, at det vil gøre en positiv forskel for kunderne, siger administrerend direktør i IDdesign, Rami Jensen.

NB! Akustik og lyd - løsninger i nybyg og ejendomme. Kurset afholdes d. 19. november 2019.

I nogle byer har kunderne allerede oplevet, at IDÉmøbler bliver til ILVA, hvilket er blevet meget positivt modtaget, og planen er, at alle butikker har skiftet navn til september.

- Det er ikke muligt at skifte alle skilte på én gang, så det kommer til at ske over de kommende måneder. Vi inviterer selvfølgelig kunderne til åbningsfest med ekstra gode priser, når en butik skifter navn, så alle får mulighed for at opleve fordelene på nærmeste hold, siger Rami Jensen.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS