Hvordan er lagerskatten på fast ejendom skruet sammen og hvordan udregnes den? Hør mere på kurset "Lagerbeskatning af fast ejendom" den 30. september 2021.

Regeringen har sammen med Dansk Folkeparti, SF og Enhedslisten i oktober 2020 indgået en aftale, at der fra 2023 indføres en skat på stigningen af ejendommens værdi, den såkaldte lagerskat.

Med lagerbeskatningen beskattes værdien af selskabernes ejendomme på årlig basis – uanset om ejendommen sælges eller ej i modsætning til situationen i dag, hvor beskatning af den skatepligtige ejendomsavance sker først, når en gevinst realiseres ved salg af ejendommen.

Der indføres ifølge aftaleteksten en beløbsgrænse på 100 millioner kr., så koncerner med mindre ejendomsporteføljer undtages. Det vurderes umiddelbart, at op imod 75 procent af ejendomsselskaberne vil blive undtaget med en sådan beløbsgrænse, men hovedparten af ejendomsværdierne ventes dog omfattet.

Hør mere på kurset Lagerbeskatning af fast ejendom den 30. september 2021 ved partner Claus Pedersen og associate partner Peter Frische fra Ernst & Young.

Læs hele programmet for kurset her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS