I samarbejde med Wicotec Kirkebjerg og pensionskassen PKA har udviklings- og entreprenørkoncernen KPC vundet OPP-projektet om etableringen af det nye 50.000 kvm store psykiatriske hospital i Skejby.

Et konsortium bestående af KPC, PKA og Wicotec Kirkebjerg skal stå for byggeriet af det nye psykiatriske hospital i Skejby - Danmarks hidtil største OPP-projekt. Hospitalet, som bliver en del af Det Nye Universitetshospital i Aarhus, omfatter en voksen- og en børnepsykiatrisk afdeling med ambulatorier og sengeafsnit på i alt 40.000 kvm samt en selvstændigt beliggende retspsykiatri på 10.000 kvm.

NB! Byens Ejendom afholder konferencen: Campusbyggeri for 6 milliarder i Aarhus og Aalborg. Konferencen afholdes d. 3. september 2014

- Vi har indenfor det seneste år vundet 4 OPP/OPS-projekter for henholdsvis stat, region og kommune. Psykiatrisk hospital i Skejby er endvidere langt det største OPP-projekt i Danmark. Dermed cementerer vi vores strategi om at være en af de væsentligste aktører på OPP-markedet, siger Bo Knudsen, administrerende direktør i KPC

Det første spadestik til det nye psykiatriske hospital ventes taget primo 2016, og hospitalet tages i brug den 1. januar 2019.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS