Det 54.000 kvm store erhvervs- og stadionprojekt, der skulle opføres som OPP, er droppet. Det er ikke lykkes at finde investorer

Aktie- og eventselskabet Køge Park Sport & Event (KPSE) skulle tirsdag den 15. december 2015 klokken 12 have fået tilført mindst 35 millioner kr., men selskabet havde torsdag den 10. december 2015 blot indsamlet 9 millioner kr. Siden da bød ingen investorer sig til, og dermed kan projektet ikke gennemføres i den nuværende form.

NB! Byudvikling i Køge til 23 milliarder. Konferencen afholdes d. 4. marts 2015.

- Vi har fra kommunens side gjort alt, hvad vi kunne for at undersøge, om der var basis for Køge Park, men vi har også gjort det klart, at projektet skulle være økonomisk bæredygtigt. Det krævede, at private investorer var villige til at investere nok penge i projektet, og at der kunne findes lejere til erhvervslejemålene på stadion, siger Køges borgmester Flemming Christensen.

Han vil nu gå i gang med en plan B, der skal sikre forbedrede idrætsfacilliteter i kommunen. Ifølge Dagbladet Køge kan der blive tale om en renovering af Herfølge eller Køge Stadion, ligesom et nyt og billigere stadion i den nye bydel Køge Nord kan være en mulighed.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS